Мирише на бойкот на „Армията“! Данаил Ганчев на спешни срещи през уикенда

7 Dni Bulgaria20.06.2022
гриша ганчев

По-голямата част от привържениците на ЦСКА, които участват в организираните агитки за мачовете, искат бойкот, твърди БЛИЦ. Те не предвиждали да стъпват на стадиона за неопределено време.  Желанията им са две – или клубът да има нови собственици, или настоящите да променят изцяло политиката на управление.

От 24 до 26 юни в Борисовата градина ще се проведе турнир по малки вратички в памет на известния фен на ЦСКА Дени. Интересът към събитието е огромен и вече над 70 тима са дали заявка за участие.

Именно тогава ще се проведе среща между основните фенски фракции и ръководството в лицето на Данаил Ганчев. Феновете държат на разговора да присъства и Гриша Ганчев.

Засега не е ясно какво ще се случи, но поне на този етап е много вероятно, ако не се получи исканият от запалянковците резултат, те да бойкотират първите мачове на ЦСКА от новия сезон.

На среща с фенове в провинцията Данаил Ганчев обяви, че вече той ще се занимава с оперативните и злободневните теми в клуба. Запалянковците обаче контрираха, че тази песен вече я слушат от година, та и повече.

Според непотвърдена информация на БЛИЦ обаче скоро синът на Гриша Ганчев наистина ще се сдобие с акции на ЦСКА и официално ще се превърне в един от собствениците на „червените“.  Било въпрос на няколко дни, даже върви мълва, че е станало факт…

Данаил имал и друг план – да доведе в скоро време от чужбина мощен рекламодател в Борисовата градина. Даже под сурдинка се говори, че Ганчев-младши търси нов съсобственик, който щял да изкупи поне 30% от акциите на клуба. Твърди се, че всичко това ще бъде основният коз на Данаил в тежките разговори, които предстоят с тарторите на сектор „Г“ в края на седмицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ