Възраждане: Правителството подготвя гражданска война в България по украинския сценарий

payimage-516237

От месеци правителството води убийствена политика, решенията му повлияват негативно на начина ни на живот. Ето защо утре и в сряда „Възраждане“ организира протест за премахване на чуждото колониално правителство. Това се казва в позиция на партията, разпространена до медиите.

Ето и цялата позиция

Когато през 2013 г. започна Майданът в Украйна, огромното мнозинство от украинците подцениха случващото се и после платиха огромна цена. Държавата им беше вкарана в гражданска война и започна да се разпада, като всичко това донесе много мъки и страдания на целия украински народ.

Днес американците, които продуцираха събитията в Киев, подготвят същия сценарий и за България. Миналата седмица те се опитаха да подпалят Майдан и в София, като смятат да продължат и тази седмица.

От месеци правителството води убийствена политика, решенията му повлияват негативно на начина ни на живот. Цените главоломно растат, почти всеки българин е обзет от притеснения за своето физическо оцеляване. Прекарахме няколко месеца в страх дали няма да ни въвлекат официално в конвенционална война, изнасят и до днес тайно оръжия, а комисионите от тях влизат в правителствените джобове.

Всява се разделение, а водещият му физически изразител са платени провокатори, които застрашават както тези, сред които са застанали на уж случаен протест, така и тези, срещу които са насочени.

Ето защо утре и в сряда „Възраждане“ организира протест за премахване на чуждото колониално правителство. Протестът започва в 17 ч. пред Народното събрание. Призоваваме всеки българин, който не иска страната ни да бъде хвърлена в гражданска война и да бъде доунищожена от организираната престъпна група, известна като правителство, да дойде заедно с нас, за да покажем всички заедно, че България е наша, българска, а не на мафиотите, националните предатели и чуждите дипломати от други държави.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ