В Учиндол и Плевен ври и кипи заради шута, който би Слави на „Промяната“: Приказките бяха големи

репортаж

След като голяма част от ключовите фигури на „Има такъв народ“ в Плевен напуснаха партията и оставиха структурите без ръководство – оказва се, че и общественото мнение е поляризирано, съобщава Bulgaria ON AIR.

„Стоеше там на балкона, свиреше си с виолата, ние си го замеряхме с джанки. Затворено дете. Необщителен. Показа ли се веднъж публично?“, попита Румен, жител на село Тодорово, по-известно като Учиндол.

На въпрос дали Румен е уцелвал Трифонов с джанка, той отговори: „Точно между очите“.

Той не е гласувал за партията на Трифонов, защото е разочарован от шоумена. По думите на Румен, Трифонов бил поканен да пее на чествания за 200-годишнината от основаването на селото. Той обаче поискал 200 000 лева и не отишъл.

„Приказките му бяха големи, а той какво направи, просто излъга хората. Това е единствената промяна, която може да очакваме. Те се изредиха всички. Нови хора, нови надежди, но уви. 30 години едно и също“, допълни Румен.

Венци е от същото село, но е на обратното мнение.

„Много добре направи. Подкрепям го. Изобщо не харесвам Кирил Петков, така че да се махат“, коментира той.

В Плевен също не може да се прецени мразят или обичат политика Слави Трифонов.

„Евала на Славчо, че постъпи така. И много правилно постъпи, защото в тази четворна коалиция, в която участваше, тя не отразяваше интересите на цялото общество“, категоричен е Симеон.

Ясно е обаче, че политическата картина тук е също толкова неясна, колкото и на жълтите павета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ