Полицията на крак! Издирват 20-годишният Георги Пламенов от Севлиево, потънал е вдън земя

георги пламенов

20-годишен младеж от Севлиево е в неизвестност вече две седмици, а близките му призовават за помощ. Георги Пламенов е със заболяване, което изисква постоянен прием на медикаменти, както и придружител, съобщава Марица.

Младежът е изчезнал на 7 юни от севлиевското село Сенник, където семейството има къща.

„Георги излезе от двора и тръгна към близка нива със слънчоглед. След това го изгубих от поглед. Най-вероятно е искал да се разходи, но се е объркал и уплашил и не може да намери пътя. Получихме сигнали, но всички са фалшиви“, разказва бащата Пламен Петков.

От 9 юни Георги е обявен за общодържавно издирване, а в помощ на полицията се включват десетки доброволци, както и ловните дружинки от три села – Сенник, Хирево и Дамяново.

Последният човек, който е видял младежа, е шофьор от съседното село Хирево. На 7 юни вечерта той е качил в колата си Георги и го е оставил в центъра на селото.

Момчето е било облечено със синя тениска и сини къси панталони, а едната му ръка е била бинтована.

Всеки, който има информация за местонахождението на Георги Пламенов, може да подаде сигнал на тел.112 или в най-близкото районно управление на МВР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ