Киро напълни гащите! Заля го скандиране „Мафия“ след като Караджов му изкара кирливите ризи

payimage-538947

С викове „Мафия“ бе посрещнат премиерът на Кирил Петков по време на поредния му опит за изказване от пленарна зала. Депутатите от ГЕРБ започнаха да скандират, след като министър-председателят излезе на трибуната. Поводът бяха разкритията на Гроздан Караджов.

В изказването си Петков определи Гроздан Караджов, като „просто един брокер“.

„Чух да се говорят лъжи от министър-председателя. И понеже аз слушам две седмици лъжи по мой адрес, си нося една папка с документи, Петков и Василев, изговорихте лъжи по мой адрес и изсипахте помия върху мен, донесъл съм си тук документи. Този трогателен разказ как си говорил със Слави Трифонов Кирил Петков, как видите ли той, премиерът, искал 100% тежест и най-ниската цена и дотам. Това е прекрасна идея, аз ви предложих, да я въведете със закон, да я въведем тая прекрасна идея във всички министерства. Като ме гледате в очите, ще излъжете ли пред всичкИ народни представители?“, каза министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов.

Караджов изброи редица случаи на обществени поръчки, в които не са спазени правилата и условията, които са му поставени на него.

Тези му думи предизвикаха Кирил Петков да излезе на трибуната и да се оправдава. Но ГЕРБ го посрещне с викове „Мафия“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ