Филм на ужасите край Пловдив: Мъртвопиян налетя с мотика на съпругата и сина си

Линейка, Полиция

Мъртвопиян стана причина за истински филм на ужасите в карловско село. Случката се разиграла преди седмица. В следобедните часове почерпеният строшил вратата на жилището си, след което излязъл. Малко след това неговият син и жената, с която живее на семейни начала се върнали и го заварили да ги чака отпред, предава Марица.

Похвалил се, че поломил вратата, след което тръгнал с тях, започнал да ги псува и заплашва. Минути по-късно грабнал мотика с намерение да ги бие. Синът му успял да вземе примитивното оръжие, след което заедно с майка му напуснали жилището и избягали. Веднага подали сигнал на полицията, след което на място пристигнал автопатрул. Пияният бил арестуван за 24 часа. Униформените му съставили акт за хулиганска проява.

Магистратите обаче го признали за невинен. Мотивът: „Макар и поведението му да е било оскърбително спрямо сина му и жената, с
която е съжителствал семейно, по делото липсват доказателства от действията му да е бил засегнат обществения ред и спокойствие, необходим елемент от състава на нарушението. Предвид, че деянието не реализира състава на нарушението по чл. 1 ал.
3 от Указа за борба с дребното хулиганство, нарушителят следва да бъде оправдан“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ