Кирил Петков получи мощно кроше между веждите от Борисов! От утре България ще си отдъхне

кирил петков

Бойко Борисов забѝ мощно кроше между веждите на Кирил Петков!

Днес лидерът на ГЕРБ каза: “Помолил съм депутатите на ГЕРБ да подкрепят предложение, ако се осмели този страхливец и лъжец, ако се престраши, ще има 59 депутата”.

Да, лъжецът и страхливецът поема ангажименти пред Брюксел и Вашингтон за Северна Македония, но в България си стиска обясненията, както Асен Василев си стиска скритите милиони от китайската сделка.

Киро като е на зор – или вика Лена да го брани или баща му грабва мегафона да го защитава.

Винаги, когато не може да се справи с тежък проблем – Кирил Петков прехвърля горещия картоф от правителството на парламента. Така стори с парите на пътищарите.

Така постъпва и за Северна Македония. Днес Бойко Борисов му обясни директно: хайде да те видя сега как ще кажеш на президента Макрон и на другите европейски лидери, че опозицията в България саботира френското предложение!

“Призовавам Министерския съвет да не се крие зад Народното събрание“. Това каза президентът Румен Радев по време на посещение в Пловдив.

Да, страхливецът, лъжецът и шарлатанинът, който се прави на премиер, а е куриер на Брюксел и Вашингтон, ще трябва да се оправя сам. Никой не желае да му служи за параван.

От утре Киро няма вече да е премиер. И България ще си отдъхне.

От личния блог на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ