Петков тотално побесня, скочи на Радев: Маските паднаха! Ако беше президент на място…

кирил петков

„Не може от две седмици КСНС да не се свиква и да се крием на различни места. Ако си президент на място викаш КСНС, служби, партии, сядаме, обсъждаме и излизаме, но не. Това било работа на правителството, на премиера. Маските паднаха, омръзна ми от страхливци“. Това каза премиерът Кирил Петков от Брюксел. Днес там лидерите на страните от Западните Балкани се събират на среща. Тя е ключова за бъдещото членство на Северна Македония и Албания.

„Не може да излизаш по телевизията и да се биеш в гърдите, че ще направиш нещо и след това да блокираш работата на Външната комисия. Това е абсолютна политическа подлост. Ако толкова се бият в гърдите, днес да отидат на комисия и след това да направят кворум. Нали бяха много стабилни и силни?”. Така Петков коментира отменената вчера Външна комисия.

„Темата за РСМ беше „мъглата“, която се спускаше в общественото пространство с една-единствена цел – да се разклаща правителството, за да се крадат милиарди“, поясни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ