Родната Темида: Анита Мейзер влиза в къщата на „ВИП Брадър“ с две ченгета! Прибира дебели пачки за участието си…

Анита-Мейзер-2

Анита Мейзер безспорно ще бъде в центъра на вниманието в следващия сезон на „ВИП Брадър“ този септември.

Бившата Мисис България ще постави прецедент в световната история на шоуто, като цъфне в Къщата, съпроводена от двама униформени полицейски служители, писа „Таблоид“.

Ченгетата ще бъдат специално зачислени към осъдената убийца и ще бдят да не прекрачи границите на закона.

Договорът вече е подписан, а хонорарът на миската е от порядъка на 100 000 лева.

Мейзер получи 4 и половина години затвор за трагичния инцидент, в който уби мъжа си, но беше пусната под гаранция от 5 бона след 24 месеца престой зад решетките.

Екипът на шоуто е депозирал специална молба до Министерство на правосъдието, с която поема пълната отговорност за домашния арест на силиконката. Хонорарът й е най-близко до тези на Преслава и Памела Андерсън. До момента за никого не е давана такава сума освен за тези три лица.

В Къщата и друг път са дефилирали осъдени престъпници. Варненският бизнесмен и политик Веселин Данов участваше в първите сезони на Брадъра и полежа в пандиза за сводничество и наркоразпространение.

Преди 10 години пък Стефан Кемалов – Бат Сали смени престоя пред камерите с този зад решетките заради подправяне на документи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ