Край на издънките: Явор Бахаров живее нов живот – влезе в манастир

745-425-iavor-baharov

Явор Бахаров тръгна на манастир след поредното представление на хитовия им спектакъл „Отчаяни съпрузи“. Разбира се, не сам, а в компанията на колегите си Бойко Кръстанов и Даниел Пеев – Дънди. Той дори се похвали със снимка от светата обител, на която позира заедно с аверите си, предава Телеграф.

Промяна
Коментарите след публикацията му не закъсняха и повечето фенове коментираха, че най-накрая Явор е поел в правия път и е оставил всички издънки зад гърба си. Припомняме ви, че той отдавна е сочен за лошото момче в българското кино и театър, тъй като преди година и малко приключи делото му, което бе във връзка с използвани забранени субстанции. Името му често е забърквано в скандали, но явно си е взел поука и сега върви във вярната посока, а заедно с него са Бойко и Дънди, които всеки ден си пускат кадри или от планина, или от море, с което показват, че са започнали здравословен живот сред природата.

Турне
В момента бандата са неразделни, тъй като са на турне из България с любимата постановка „Отчаяни съпрузи“. След успеха на спектакъла момчетата не спират да будят интерес у зрителя, а последното, с което успяха да развеселят феновете си, са клипове във връзка с националната обиколка. На един от тях Дънди и Явор вземат целия багаж, но забравят едно нещо на бензиностанцията – Бойко. А в друг тримата приятели се опитват да сменят гума, но тъй като не стигат до изход от ситуацията, се налага Кръстанов да се обади на бившата си. Смях, шеги и много професионализъм – именно това е и което седи зад успеха на спектакъла им.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ