Лена е невинна: Киро е просто клиент, а проституцията е разрешена! Но кой е сутеньорът?

7 Dni Bulgaria26.06.2022
лена бориславова

Според мен Лена Бориславова трудно може да бъде обвинена за договорите в ББР.

Тук става дума по-скоро за проституция, не за корупция.

Или за корупция, осъществявана системно със средствата на проституцията.

А проституцията не е инкриминирана в Наказателния кодекс.

Лена ще се окаже невинна. Трябва да бъде издирен и обвинен сутеньорът на този бардак, наречен „коалиция на промяната“. Защото сутеньорството е престъпление по НК още от далечната 1968 г.

Киро е клиент, Лена е жрица. Въпросът е кой, фигуративно погледнато, наема Airbnb-то. И кой хързулва „по парапета“ българския данъкоплатец, финансиращ целия държавен разврат.

Министерският съвет на републиката (ерго – изпълнителната власт) в последните шест месеца функционира като Airbnb. Това не е метафора. Обърнали са обществените помещения в „терен“, стаите за почивки – извинете, в плющялник. В особено състояние Лена рисува с червило по стените сърца и I Love Kiril. Каква гротеска, какъв френски романтизъм, какво „Величие и падение на куртизанките“…

Но тъмните им страсти ни излизат твърде скъпо. А и е неприлично някак сградата на едно европейски правителство да вони на туристическа спалня.

От профила във Фейсбук на журналиста Недялко Недялков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ