Г-н президент, поискайте прошка от народа, че му натресохте измамата „Кирил Петков“

7 Dni Bulgaria26.06.2022
payimage-514028

Съчувствам на президента Румен Радев. Честно!

Президентът Радев направи сериозни грешки – заради политическата си незрялост и заради чувството си за непогрешимост.

Но нищо не може да се сравнява с огромния провал с Кирил Петков и Асен Василев, които той прононсира, подкрепя и представи като спасителите на България. Колко недалновидно!

Пред очите на всички нас беше извършена манипулацията с машинния вот. Цялата държавна машина, служебното правителство, областните управители, местната администрация бяха впрегнати да работят за победата на ПП “Продължаваме промяната”.

Кирил&Асен, заедно с алчната им за власт и пари компания победи и обязди изпълнителната власт. Резултатите са катастрофални за държавата! Президентът Радев си взе непростим грях на душата. Видя, че Кирил Петков е попълнил декларация с невярно съдържание, но го защити с пламенност и непреклонност. Защитѝ този , който съзнателно наруши Конституцията.

Румен Радев получи болезнени рани от липсата на лоялност и вродената арогантност на Кирил Петков. Стигна се до там, че не само министрите, но дори началник-кабинетът на вицепремиера Корнелия Нинова се нахвърлят с грозни ху̀ли срещу него; беше направен опит да бъде арестуван неговият приятел и служебен министър на енергетиката Николай Павлов.

Това са личните обиди.

Има и обществени щетѝ. Огромни!

Очаквам деня, в който президентът Радев ще пожелае да се освободѝ от тежкото бреме.

И да се извини. Да поиска прошка от българския народ.

От профила във Фейсбук на Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ