ЕКШЪН: Жена опита да скочи от 9-ия етаж от блок във Варна, спешни екипи разпъват батут

Линейка

Среднощен екшън се е разиграл миналата нощ във врненския жилищен район „Владислав Варненчик“. Жена се е опитала да скочи от 9-ия етаж на блок 9 в квартала. На място са пристигнали екипи на пожарната, полицията, спешна помощ и гражданска защита, предава Телеграф.

Според разказите на хората от блока, жената не е местна. Предполага се, че вероятно е гостувала при някого. Тя е застанала на прозореца на междустълбищната площадка на последния етаж на вход 4 и с истерични крясъци е заплашила да скочи. Пристигналите на място служители разпънали върху козирката над входа на блока батут, за да предотвратят фатален инцидент, разказват още очевидци на драмата. След няколко часа разговори и увещания, жената била разубедена да не предприема смъртоносния скок. Решението й било съпроводено от аплодисментите на събралите се съседи от блока, които наблюдавали и коментирали кризисната ситуация до благополучния й край.

Това е поредният предотвратен опит за самоубийство във Варна от последните седмици. Последният подобен случай бе с жена на 33 години от Бяла, която направи опит да сложи край на живота си от надлеза на бул.“Владислав Варненчик“ над бул.“В.Левски“ в близост до Централната автогара.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ