Нова жертва на прокурорския син твърди: Разби ми устата, носа и ми разцепи ухото

васил михайлов

Нов случай на пострадал при побой от сина на зам.-окръжния прокурор на Перник. Мъж твърди, че е бил жестоко пребит от него, съобщава Нова телевизия. Пострадалият казва, че Васил Михайлов го е нападал преди няколко месеца заради слух, че е обсъждал приятелката му. Въпреки белезите от побоя, мъжът не подава жалба. Страхува се и да застане с лицето си пред камера. Пребит е пред заведение в центъра на Перник, предава НОВА.

„Направиха ни интрига и съвсем приятелски ме викна навън. След което, докато си говорим, започна да ме удря с метален бокс предимно в лицето. След това ме събори на земята и започна да ме рита. Разби ми устата, носа и ми разцепи ухото“, разказа пострадалият.

Двама души гледали безучастно побоя, само една жена от прозорец извикала, че ако прокурорският син не спре да налага мъжа, ще извика полиция. Това обаче не разколебало Васил Михайлов. Пострадалият потърсил лекарска помощ, като раните си обяснил с инцидент с колело.

„Лекарите не ми повярваха“, споделя мъжът и продължава: „Не исках да има полиция, не исках да се занимавам със съдии, полицаи, жалби и т.н.“

Той обяснява, че не е подал жалба, защото тя най-много може да му доведе още неприятности. Пострадалият също бил заснет с телефон.

„Иска хората да ги е страх от него. Не знам как може човек да го прави това нещо, да го заснема и да се гордее с него“, казва той.

„Психически ми трябваше повече време да се възстановя. Около 2 месеца аз се притеснявах за семейството ми дали ще има последствия“, споделя още пострадалият. По думите му Васил Михайлов печелел пари от лихварство и продаване на наркотици.

Зарадим множество престъпления прокурорския син е оставен в ареста, той беше задържан при спецакция в Перник. Михайлов е привлечен към наказателна отговорност за причинена телесна повреда на мъж и закана с убийство на жена в Перник. Срещу него обаче има серия от сигнали за нанесени побои.

„Всички свидетели разказват за агресията спрямо различни граждани в град Перник, като за някои от деянията свидетелите посочват, че е използвал нож. За други от деянията свидетелите посочват, че е използвал бокс. Като използването на нож се потвърждава и от медицинската документация, която на един от пострадалите е установена прорезна рана в областта на главата”, заяви Георги Иванов – прокурор от СРП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ