Страшен екшън: Роми нападнаха и попиляха полицаи заради арест, хвърчали още патрулки

Роми1

Див екшън завърши със схватка и ударен полицай. Грозните сцени се разиграли в ромската махала на Калояново в първите минути на днешния ден, след като на тел. 112 бил подаден сигнал за силна музика, предава Марица.

На адреса бил изпратен патрул с двама униформени. Собственикът на жилището – във видимо нетрезво състояние, отказал да се подчини на разпорежданията им и да намали звука на уредбата. Категорично заявил и че няма да им предостави личните си документи за легитимиране.

След като разбрал, че ще бъде отведен в районното управление за установяване на самоличността му, внезапно мъжът замахнал и ударил в лицето единия от служителите на реда, оказал и яростна съпротива при опит да му бъдат поставени белезници.

По същото време група негови съседи също се намесили, за да осуетят полицейските действия. С оглед бързото овладяване на ситуацията и недопускане ескалиране на напрежението на място били изпратени допълнителни полицейски сили от районното управление.

В резултат на професионалните действия на екипите скоро общественият ред в махалата бил възстановен, а 30-годишният мъж – задържан за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство, а за случая е уведомен дежурен районен прокурор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ