Ивайло Захариев осигурява на жена си посредствен живот! Бедната се моли за 800 лв.

ивайло захариев станислава

Ивайло Захариев и Станислава имат проблеми с парите, предава kliuki.bg.

Когато жена се омъжи за известен мъж, навярно си мисли, че ще бъде осигурена и няма да мисли за пари, но не това се случва със съпругата на актьора Ивайло Захариев. Двамата със Станислава са го закъсали с финансите, а са семейство едва от година.

Стани, както е известна пред приятелите си, в момента отчаяно се опитва да си набави 800 лв., за да изкара месеца. Очевидно Иво не е в състояние да я издържа и тя трябва да намери начин да изкара някой лев отгоре.

Жената на актьора продава булчинската си рокля за 800 лв. Тя разчита, че някоя закъсала бъдеща булка ще купи роклята, която чисто нова струва двойно.

На Станислава не й било приятно да се разделя със спомените си, но нямала друг избор. Мъжът й не получавал нови роли, а сметките продължавали да идват.

За жена на известен мъж се очаква да подари булчинската си рокля на някоя нуждаеща се булка. Съпругата на Ивайло Захариев обаче я продава, което говори, че се нуждае спешно от пари.Има вероятност Станислава да продаде и бижутата, които е носила на своята сватба. Така може да припечели дори над една хилядарка. Те обаче й били повече на сърце и още се чудела дали да ги продава и тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ