МИСТЕРИЯ! Лена показа пръстен в кулоарите на НС, личният живот с Мирослав обаче липсва

лена бориславова

Началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков – Лена Бориславова е сгодена. Преди дни тя показа пръстена си в кулоарите на Народното събрание. Бориславова е пристанала на Мирослав Иванов, който пое председателското място на Народното събрание, след като шефът на парламента Никола Минчев.

Новината за предстоящата ѝ сватба обаче дойде в момент, когато се заредиха скандали, в които тя бе замесена с премиера Кирил Петков.

Министър-председателят бе заминал изненадващо за Гърция с говорителката на кабинета. За да стигнат до там обаче, двамата са потрошили хиляди левове, пътувайки с правителствения „Еърбъс”. Нищо, че до Солун се стига за около 3 часа.

Малко преди това пък в някои медии се появи видео от предполагаема тяхна тайна любовна среща.

Кратък преглед в профилите на Лена Бориславова и Мирослав Иванов във фейсбук показва любопитен детайл. И двамата не са обявили публично връзката си. Не става ясно дали тя е „скрита“ за всички, освен за приятелите им, или пък просто са преценили да не афишират с нея в социалните мрежи.

Още един любопитен нюанс е, че сред малкото публични снимки, които са качили двамата, само в профила на Бориславова има тяхна обща. Кадърът е от 18 юли 2021г. и е заснет в Ихтиман.

Иванов, макар че е отбелязан във въпросния фотос и дори го е коментирал, той не се вижда в личния му профил. Той не е споделял досега никаква снимка с възлюбената си. Не е ясно каква е причината за това и дали нещата не стоят по-различно за приятелския кръг в социалните мрежи и на двамата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ