Костадинов стресна България: Ако Петков остане да управлява още малко ще обяви война на Русия!

payimage-516237

България гони 70 руски дипломати. Новината обяви премиерът в оставка Кирил Петков. Няколко политически лидери коментираха темата.

„Научих от медиите, но приветстваме тази мярка, защото очевидно г-жа Митрофанова доста сериозно се меси в българската политика”, каза депутатът от „Демократична България” Владислав Панев.

Според вицепремиера в оставка Корнелия Нинова решението е безпрецедентно и БСП категорично не е съгласна с него.

„Решението да бъдат изгонени 70 руски дипломати е безпрецедентен акт в българската дипломация, който ще има дългосрочни последици. То не е вземано от Министерски съвет, нито на коалиционен съвет. БСП категорично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел“, написа в личния си профил във Facebook лидерът на Столетницата.

Пак във Facebook темата коментира и лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Той написа: „Току що Кирил Петков изгони 70 руски дипломати. Този, ако остане да управлява още малко, като нищо ще обяви война на Русия“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ