Люси Иларионов продаде бизнеса си за 50 бона! Режисьорът се изнесе

Ани Хоанг, Люси Иларионов

Музикалният режисьор Людмил Иларионов Люси успя да се отърве от заведението за бързо хранене, което отвори през 2020 г., точно един ден преди да обявят извънредно положения у нас заради COVID-19. Оттогава до днес мястото отчита само загуби за 47-годишния творец и половинката му певицата Ани Хоанг.

Преди две седмици двойката е посетила заведението, намиращо се в родния град на виетнамката Елин Пелин, за да освободи терена. В рамките на ден-два Люси и Ани сами са изкарвали част от инвентара, който новият собственик така или иначе не пожелал, споделят запознати пред „Галерия“.

Според местната клюка звездите са прибрали 50 бона от продажбата. Това, което влиза в офертата, е шеметният декор в стил „Дисни“. За реализацията на идеята двамата работеха в рамките на няколко месеца. Всички маси, столове и дивани са направени от части на автомобили, боядисани и декорирани така, че да напомнят за приключенската атмосфера на едни от най-популярните световни анимации.

„Заведението се намира до гимназията в града, направихме го за учениците, точно за това ще предлагаме сандвичи, пици, десерти и пр.“, бе коментирал Иларионов по-рано. За съжаление фалира заради ограниченията. За отварянето бяха изтеглили и немалък кредит. Понастоящем двамата не живеят в градчето, което се намира на около 30 км от столицата. Въпреки желанието да разработват свой ресторант са категорични,

че повече никога не биха се гмурнали в дълбокото.

Без да споменават точна сума, минусът във финансово отношение е около 120 000 лв.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ