Балабанов излезе и заяви: Това е краят на Кирил Петков! Политическата му кариера приключи

Станислав Балабанов

Политическата кариера на Кирил Петков приключи, коментира пред Bulgaria ON AIR депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов. Депутатът предупреди, че премиерът в оставка и днес ще се опита да си осигури кворум за евентуален бъдещ кабинет с конкретни оферти към вече бившите си коалиционни партньори от БСП.

„До вчера му трябваха шест човека, вече му трябват над 30, заради постъпките и грешките, които той сам допусна. Ако наглостта на Кирил Петков продължи и се яви да получи мандат утре, той сам ще убие възможността за каквито и да е разговори. Разчитаме на разума на народните представители да го убедят мандата да го получи друг човек“, предупреди Балабанов. Той изтъкна, че вчера в била последната вечер на Кирил Петков като министър-председател в парламента.

„Ако въобще му е останал някакъв разум – това трябва да му бъде и последната вечер в политиката“, смята депутатът от ИТН. Той увери, че комуникацията между неговата парламентарна група и другите групи е отворена.

„Ние от ИТН ще бъдем диалогични в името на това да има някакво практично решение, защото не е държавнически да се хвърля страната в поредния хаос“, допълни още Балабанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ