Гръмна жесток скандал! Мария Илиева скочи в леглото на бивше гадже! Няма да повярвате с кой мачка чаршафите…

Мария Илиева и Наско КОлев

Малко повече от половин година, след като за сефте стана майка, палавата поп певица Мария Илиева се е върнала в леглото на невръстния си любовник Атанас Колев.

Нещо повече – именно 21-годишният варненецц бил инцииатор на подновяването на връзката с двойно по-възрастната фурия, писа „Таблоид“.

Веднага щом научил, че Мария и бащата на отрочето й – Георги Михайлов, вече не живеят заедно, рапърът Наско започнал да засипва старата си изгора с есемеси и телефонни обаждания.

Отначало Илиева подминавала вниманието, но липсата на мъж за непосредствено задоволяване на нагона се отразявало все по-зле на психиката й.

Съгласила се на среща с Колев и още на първата им среща се заврели в леглото. Близки до тях разказват, че забелязват Наско все по-често да гостува в дома на изпълнителката.

Говори се, че бащата на детето й си стои предимно в Белгия и връзката им е или отворена, или изобщо нямат такава. С Колев певицата се раздели скандално, след като той я използваше като трамплин към славата, а тя да облажи със свежа плът и да развие музикалната си компания чрез успехите и визията на млад изпълнител.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ