Българин се превърна в страшилище за испански момичета! Ето как се е гаврил с тях /Видео/

arest-bulgarin

Испанската полиция задържа българин за серия от изнасилвания, извършени в град Луго. След близо две годишно разследване 26-годишния нашенец е бил задържан в курорта Бенидорм, след като младо момиче подава оплакване в полицията, че е била снимана без разрешение от някакъв мъж, пише worldbg.eu.

През септември 2016 г. млада испанка е била изнасилена на площад Augas Férreas в град Луго, област Галисия. Пострадалата се е връщала късно през нощта след събиране с приятели, които са я изпратили до входа на блока, в който живее. Според показанията ѝ, пред асансьора се е срещнала с българина, който я е отвел насила до гаража и я е изнасилил в някакво помещение.

Съвсем скоро в полицията са се получили още два сигнала за опит за изнасилване от млади момичета, които са посочили, че агресорът е действал по същия начин, но непредвидени обстоятелства са му попречили да довърши престъпленията. В хода на разследването се е установило, че българинът е работил в Мадрид в една от телекомуникационните компании и в периода на изнасилванията се е намирал в служебна командировка в град Луго.

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ