Борисов побесня, народът замлъкна: Една къщичка за птици не са направили! Месеци наред бездействие

бойко борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов инспектира напълно обновения спортен комплекс Балона в Пазарджик. 50-метровия плувен басейн и цялостния ремонт бяха направени по време на третото правителство на Борисов.

„Нищо направено няма за тези месеци. Къщичка за птички не са направили дори. Обаче пък имаме най-гласовития спортен министър“, каза Борисов по време на огледа на спортните обекти.

„Всичко спря. Нищо не се прави вече“, обясни кметът на града Тодор Попов. Той припомни, че реконструкцията на Балона е струвала 1,7 милиона лева, има модерна пречиствателна станция, отоплителна система на газ и солари, като вече има записвания за спортни състезания и тренировки.

Кметът допълни, че проектът за Околовръстното е спрян от бившия служебен министър Виолета Комитова, която е решила, че никоя от фирмите не отговаря на условията, с което реално е прекратила развитието на индустриялната зона.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ