Извънредно! Съдът реши съдбата на 15-годишния ром, изнасилил брутално немско момиче със свои авери

iznasilvane

Пловдивският апелативен съд потвърди допуснатата от Окръжен съд – Пловдив европейска заповед за арест спрямо 15-годишния И.М. Той е издирван от прокуратурата в германския град Вупертал по обвинение в изнасилване и блудствени действия в съучастие с други лица на малолетно момиче, станало на 21.04.2018 г. в град Фелберт.

Съдът прие, че искането на германските власти е основателно и отговаря на изискванията на закона. В eвропейската заповед за арест на И.М. е посочено, че според германското законодателство се касае за тежък случай на сексуална злоупотреба над деца, извършена колективно от няколко лица. Също така е записано, че предвиденото според приложимия за непълнолетни лица закон в Германия, максималното наказание за извършените престъпления е лишаване от свобода до десет години. Решението на Апелативния съд е окончателно.

Пред БЛИЦ разследващ обясниха, че 15-годишн младеж е ром от Пловдив, заедно с свои приятели от Германия многократно са изнасилвали момиче. Съдът в града под тепетата ще екстрадира пловдивчанинът в Германия, където ще бъде съден заедно със съучастниците си. Припомняме, че на 12 юни се разбра, че осем момчета от България са изнасилили брутално 13-годишна. За капак заснеха всичко на телефон.

Само ден по-късно шестима от българските пишлигари бяха арестувани, а междувременно се разбра кой е спасил жертвата им. Блудствените действия на нашенците предизвикаха истинска вълна на гняв в Германия. Заради което крайната популистка партия „Алтернатива за Германия“ започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ