Трифонов: Киро и Асен, звънете на всички депутати от ИТН! Задавете се с власт!

Слави Трифонов

„Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от „Има такъв народ“. И като казвам на всички – имам предвид наистина на всички“, написа във Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов.

Премиерът в оставка и кандидатът за поста му обяснявали по телефона на депутатите от ИТН колко лош бил Трифонов с цел да ги убедят за гласуват за новото предложение за правителство и за кандидат-премиерът Асен Василев.

„Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света“, подчертава Трифонов.

„Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт“, написа още той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ