Огромна трагедия: 19-г Васко отиде на играе футбол, откриха го мъртъв в Скутаре

труп

Тялото на 19-годишно момче от пловдивското село Скутаре е било открито в неделя безжизнено до училищния двор. Кметът на селото – Стоян Добрев потвърди информацията пред БЛИЦ и каза, че е бил извикан, за да разпознае трупа.

Младежът е бил паднал по очи.

Единственото, което се знае към момента е, че в събота вечер младежи от Скутаре, заедно с 19-годишният Васко са играли футбол. От там нататък е пълна мистерия кога точно е издъхнал и от какво.

Кметът заяви, че е чул съселяните си да казват, че в неделя сутрин хора от Скутаре са видели Васко в търговски обект, но това не е потвърдена информация.

Месни хора разказаха, че семейството на младата жертва е изключително интелигентно и умно. Те имали и още едно дете – по-малко от Васко момиченце.

Хората от Скутаре описват момчето като слънчево и винаги усмихнато.

Той е завършил средното си образование в Пловдив и мечтата му е била да следва в университет.

Към момента няма данни Васко да е страдал от някакво заболяване, което да е причинило смъртта му. По информация от полицията няма данни за насилие по тялото и случилото се е инцидент.

Трупът е откаран в Съдебна медицина в Пловдив.

От полицията потвърдиха за инцидента и обясниха пред БЛИЦ, че към момента са иззети записи от камерите в училището, където е открито тялото на 19-годишния младеж.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ