Режисьор мами фенове на Алисия! Лъже, че ще ги снима в клип, но при скандални условия

Алисия

Фолкпевицата Алисия се ожали от режисьор, който мами почитателките и в социалните мрежи. за това алармира самата тя и пусна кореспонденция между него и една от фенките й.

Мъж на име Михаил се представя за главен режисьор на видеоклиповете на чалга звездата. Мнимият професионалист предлага на момичета в социалната мрежа да бъдат снимани в следващ клип на Алисия. Той ги подлъгва, като обяснява, че заплащането е много добро, а снимките са на морето.

Изпълнителката на „Карамел“ призова почитателите си да докладват профила и да го блокират. „Лъжа!!! Моля не се подвеждайте по тази информация”, призовава Алисия.

Повечето колежки на певицата се оплакват от замесването им в лъжливи реклами за отслабване, но при фолкаджииката случаят не е такъв. Явно мошеникът се възползва от факта, че певицата не е много активна в социалните мрежи, и се е надявал да остане незабелязан от нея. Това обаче така и не се случи, пише „Телеграф“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ