Киро смята, че видеото му с Лена е дело на руското разузнаване?! Инфантил, като гласувалите за него

кирил петков лена бориславова

Колко трябва да си прост, за да сметнеш, че видео материала, който беше пуснат в интернет пространството, с „палавата ръка под полата на Лена“, е дело на руското разузнаване?

Това лично отмъщение, за сметка на българските интереси и българския народ, на Кирил и Елена ще оттеква в историята още много дълго време! Вие мислите ли, че тези хора са нормални? Аз лично се срамувам от тях. И който е гласувал за тези инфантили, е също толкова инфантилен! И ако гласува отново за ПП+ДБ, със сигурност никога няма да порасне. Падението на държавата започва отначало. Защото някой още не се е разделил с детството си!

Разглезените деца, стигат един ден до там, че родителите им да се страхуват и да се срамуват от тях! Днес българите се срамуват именно от собствените си деца на прехода. И ако продължава така, ще дойде и времето на страха от тях! Защото вече не е далече момента, когато Руската Федерация ще спре петрола за България. Нещо за което никой не говори в медиите – именно от страх!

От Фейсбук профила на Петър Симеонов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ