Продължава да тече кръв: Изродът, клал ученичка в Бургас, нападна съкилийник с… консерва

иван кокинов

27-годишният Иван Тодоров Кокинов, който на 27.06.2021 г. безпощадно наръга 19 пъти ученичка в бургаския ж. к. „Изрев”, опитал да среже гърлото на съкилийник, докато бил в Затвора-Бургас, пише Флагман.бг.

Днес се очакваше да тръгне делото срещу него за хладнокръвния опит за убийство на непълнолетната тогава Селим Фейзова, но съдебният състав не даде ход, тъй като Кокито не се яви в залата.

Причината е, постъпило писмо, в което е посочено, че в момента Иван Кокинов е хоспитализиран за лечение в Психиатрично отделение в Ловеч, откъдето не са го пуснали да се яви на заседание в качеството му на подсъдим.

В съдебната зала стана ясно още, че жертвата на изверга – пълнолетната вече Селим е пожелала да бъде конституирана като граждански ищец и частен обвинител.

Следващото заседание е насрочено за 7.09.2022 г, от 10 часа, когато се очаква всички призовани лица да се явят в залата.

Очаква се експертизи и вещи лица да докажат невменяем ли е или поведението му пълен цирк, тъй като Кокинов многократно твърдеше, че чува гласове и взимал медикаменти.

На 27.06.21 г., около 22,30 часа, озверял от дрога, Кокинов намушка без никаква причина с ловджийски нож ученичката, която в този момент се движела по ул. „Транспортна“ с приятели. Бруталната сцена се е разигра пред бизнес център „Кондоско”. Компанията била от две момичета и две момчета, които пресичали пешеходната пътека от Гробищния парк към ж. к. „Изгрев”.

Въоръженият нападател изскочил внезапно и ги подгонил с нож в ръка. Те се разбягали в различни посоки, но едно от момичетата се спънало и паднало. Така попаднало в лапите на предрусалия Иван. В този момент той замахнал с ножа, като забил острието му първо във врата й, след което продължил да я ръга на посоки. След като тя спряла да мърда, Кокинов побегнал, без да прибира ножа. Нощният охранител на бизнес центъра чул виковете за помощ на приятелите й и подал сигнал на тел. 112.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ