Мегаскандал! Костадинов: Затвор за престъпните управляващи! Трябва да изгният вътре

payimage-516237

Миналата седмица на мен ми се наложи да разговарям с лицето Кирил Петков. Разговорът бе 15 минути. Той ми се обади и поиска подкрепа на избора на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов на извънредна пресконференция.

„Ние харесваме Рашков, но това не означава, че ще го подкрепим по същия начин, по който не подкрепяме главният прокурор да посочва хората, които да го разследват. Тогава той го удари на молба и каза, че ако ние подкрепим Рашков, той ще подкрепи нашия човек – Бойко Атанасов за заместник на Рашков. Ако има нещо, което ненавиждам в политиката, това са определенията „мой човек, твой човек“. Бойко Атанасов не е наш човек. На него му казах, че ако го изберат, към представителите на „Възраждане“ трябва да бъде 3 пъти по-взискателен и да ги разследва 3 пъти повече“, каза Костадинов.

„Миналата седмица се завъртя изключително нечистоплътно името на една наша депутатка – Цвета Галунова. Няма да кажа кои хора са били търсени, какво им е било предложено. Факт е, че управляващите се опитват депутати, е неоспоримо.“, каза още той.

„Всички тези опити да бъдат склонени наши народни представители, са били напразни“, отбеляза той и поясни, че извънредната пресконференция е именно да се покаже, че „настоящият парламент е достигнал дъното“.

Лидерът на „Възраждане“ допълни, че управляващите са „престъпници и национални предатели, които трябва да изгният в затворите“.

„Въпреки напъните американските марионетки да съставят кабинет, ние това няма да го допуснем. Защото те превърнаха България в най-долнопробната американска колония в света“, заяви той.

Костадинов допълни, че Кирил Петков трябва да бъде подведен под наказателна отговорност не сазо заради националното предателство, но и за „ред други престъпления“.

Той се обърна към депутатите от ИТН и ДБ като ги призова, ако у тях има „все още грам съвест и човешко достойнство“, да станат независими депутати и да не подкрепят настоящия престъпен кабинет.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ