НАРКОУДАР! Николай се правеше на Пабло Ескобар, щракнаха му белезници пред мама и тати

полиция арест

20-годишният Николай Ковачев се правеше на Пабло Ескобар от бургаския ж. к. „Възраждане“, но здраво загази. Младият мъж, който живее с родителите си в семейно жилище на ул. „Патриарх Евтимий“, изкарвал някой лев с разпространение на марихуана. Той обаче не проявил здрав разум и държал стоката си в жилището на майка си и баща си. Така вчера служители от Пето Районно управление – Бургас нахлули изневиделица и стреснали семейството, предава Флагман.

Оказало се, че те следили Николай в продължение на месец и имали сигнали, че разпространява дрога.

При проверката, на която присъствали и родителите на младежа, униформените намерили и иззели множество прозрачни найлонови пликчета, съдържащи глави от съцветия / марихуаната с тегло около 120 грама/, електронна везна. Николай е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Днес съседите на ул. „Патриарх Евтимий“ 107 бяха потресени от новината за ареста на Николай. Те го описват като приветлив младеж от добро семейство. Истината обаче се оказа друга.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ