Брутално! Страшен екшън, агресия и нападение над полицаи напълниха ареста в Пловдив

640-420-krajba-na-kola

Трима мъртвопияни младежи попаднаха в ареста, след като скочиха на униформени в пловдивското село Куртово Конаре. Екшънът се разиграл малко преди полунощ в петък, съобщава „Марица“. В дворовете на една от селските къщи група младежи си спретнала купон. Надули музиката и се наливали с алкохол. Съседи обаче не издържали на шума и крясъците и подали сигнал на тел. 112.

На място бил изпратен полицейски патрул с двама униформени. Те заварили тълпата на двора. Голяма част от младежите се разбягали при вида на служителите на реда. Полицаите влезли в двора и разпоредили на присъстващите да спрат музиката и да представят лични карти. Трима от купонджиите, домакинът и двама негови авери, започнали да се държат предизвикателно като викали срещу униформените: „Какви сте вие, че ще влизате в дома ни? Колко е часа? Няма да ви дам лични карти, изчезвайте от тук! Кой ви изпрати? Никой не може да ми каже да си спирам музиката в дома, ще си правя каквото си искам!“.

Тъй като не представили лична карта, и тримата били подканени да отидат до патрулката за установяване на самоличността им. Те обаче проявили агресия и започнали да блъскват полицаите извън двора. Полицаите извадили белезници, за да ги арестуват. И тримата оказали яростна съпротива. Дори опитали да се скрият в тълпата, дошла на купона. След като били задържани, пияните младежи били изпробвани с дрегер. На единият отчел 0,88 промила, на втория – 1,84, а на третия – 2,88 промила.

Тримата били задържани за 24 часа, след което магистратите им определили глоба – на всеки по 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ