Христо Мутафчиев побесня! Скочи на „Аз съм Наско“: Лично ще ти счупя ръцете!

христо мутафчиев

Ако оставиш само 5 театъра да съществуват, лично аз ще ти счупя ръцете. Това казал шефът на артистите в България Христо Мутафчиев на Атанас Атанасов, министърът на културата в оставка. Актьорът се оплака пред бТВ, че нямал никакви комуникации с властта. А било необходимо да се отпуснат средства за заплати до края на годината иначе артистите излизали на протест.

Срещата с министъра, когото всички познават под името Аз съм Наско, станала случайно. Първо си разменили телефоните, после Мутафчиев му се обадил и се видели в кабинета му. Оттам-нататъка секретарката на Аз съм Наско отговаряла, че министърът е зает. Мутафчиев поискал пари за гилдията, а министърът му отговорил, че, ако поиска от финансовия министър средства, той щял да го попита какви реформи ще направи.

Именно тогава актьорът му казал, че ще му супи ръцете, ако докара театрите до 5.

За първи път се сблъсквам с правителство, което не комуникира с браншовете, отсече Мутафчиев и обяви, че много се радва, че правителството си отива.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ