Майката на убиеца на Цветков вдигна пищна сватба. Не й пука, че София потъна в кръв заради сина й

291602716_10223664421621752_8280817278200651537_n

Майката на осъдения на първа инстанцията – Кристиан Николов за убийството на журналиста Милен Цветков вдигна сватба.

Десислава Николова каза „да“ на заможен италианец, стана ясно от пост на Иван Тенев, известен като Агент Тенев.

Милен Цветков бе пометен от колата на Кристиан на столично кръстовище преди две години. Признатият за виновен, който караше колата убиец надруса, в момента е под домашен арест с електронна гривна.

На сватбеното тържество плътно до младото семейство е бизнесменът Миню Стайков.

За настроението на гостите пък се е погрижил Орлин Горанов.

„Българо-италианска шикарна сватба с аристократична изисканост събра представители на софийското и римско хай-общество в престижната зала „Мусала“ на хотел „Хилтън“. Информация на ухо: в разгара на лятото, твърдо „Да!“ си казаха познатата родна бизнесдама Десислава Николова и избраникът на сърцето ѝ Андреа Паломбини – съсобственик на прочутите оазиси на кулинарията „Grand Italia“ и „Strega“ в самия център на вечния град до TEATRO dell’Opera di Roma и създател на познатата и в Холивуд модна марка ANDREA PALOMBINI SHIRTS. Петстепенно гурме меню, сензационна торта, изискан питие-съпровод с прочути български ракии и вина от специалната селекция на изба „Братя Минкови“, италиански гроздови елексиири, и уиски с възрастта на позастарял тийнейджър изглезиха пъстрата компания от роднини, приятели и безнеспартньори на младоженците. Бляскав акцент на празничната вечер бе изключителния рецитал на певеца с глас -инструмент Орлин Горанов, който омагьоса гостите със специално подбран репертоар от познати български и италиански шлагери“, написа Тенев във Фейсбук.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ