Пореден кошмар! Опасна 23-годишна мадама помете с автомобила си чистачи на пътя

линейка

Двама чистачи бяха пометени от лек автомобил, шофиран от млада жена, край петричкото село Габрене, пише Телеграф.

Тежкият пътен инцидент е станал във вторник към 11,25 часа на изхода на населеното място. Колата „Мерцедес” се движела към ГКПП Златарево. Зад волана седяла 23-годишна жена от село Долна Крушица.

Завой
Тя забелязала при излизане от десен завой двамата мъже, които почиствали растителността край шосето. Срещу мерцедеса обаче се появил насрещно движещ се автомобил. За да избегне сблъсъка с него, водачката рязко завила надясно и блъснала работниците на пътя. Единият пострадал е 47-годишен мъж от с. Габрене, който е с фрактура на дясна подбедрица и е настанен в болницата в Сандански без опасност за живота. Вторият е 65-годишен мъж от същото село, който е с травма на главата и е настанен с опасност за живота в МБАЛ „Югозападна“ в Сандански. Пробите на участниците в пътния инцидент са отрицателни. Случаят е докладван на прокуратурата.

Мотор
Тежко пострада и моторист в град Петрич във вторник. 63-годишен водач на мотоциклет „Хонда“ тръгнал да изпреварва лек автомобил „Шкода“, който завивал наляво. Моторът се ударил в леката кола, в резултат на което е пострадал мотористът. Той е получил тежки травми на главата и тазобедрената става. Транспортиран е в столично медицинско заведение с опасност за живота. Пробите на водачите за алкохол са отрицателни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ