Набедиха депутатка от ПП „Възраждане“ за предател, всеки ден напускала парламентарната стая с рев

костадин костадинов 2

27-годишната Цвета Галунова от ПП „Възраждане“ е набедена от съпартийци за предател. Именно това е народният избраник от групата на Костадин Костадинов, за когото в последните няколко дни, се говори упорито, че ще подкрепи кабинета на Кирил Петков, твърди Флагман.

Цвета Галунова излезе пред националните телевизии, за да обяви, че стои твърдо зад „Възраждане“, но въпреки това слуховете и персоналните атаки срещу нея не спряха. Дори напротив!

Депутатът е дъщеря на уважавания проф. Тодор Галунов, преподавател по политология във Великотърновския Университет. Според хора от града, ученият е по-скоро от старите седесари и като идеология се доближава най-вече до „Демократична България“. Затова мнозина се чудят, че Цвети е избрала „Възраждане“ за политическата си кариера.

Самата тя отбелязва, че това е личен избор, защото вярвала в идеята. По професия, Цвета е психолог, а по призвание – шахматист. Тя е многократен републикански шампион със сериозни постижения и на международната сцена. Колегите от други парламентарни сили отбелязват, че освен красавица, тя е изключително интелигентно момиче, което заслужава уважение.

Във „Възраждане“ обаче се отнасяли отвратително с нея. Това твърди в последния си брой столичен таблоид, който се позовава на кулоарна информация от парламента. Според тях, Цвети всеки ден излизала разплакана от стаята на партията си.

„Не знам какво правят, но горкото момиче, не е нормално да плача всеки ден. Прави впечатление на всички колеги вече е време, някой да се намеси“, доверява източник от средите в парламента.

Отношенията между Цвети и лидера Костадин Костадинов, били меко казано, странни.

На една от най-важните точки за бюджета, по време на които депутатите влязоха в луд спор, двамата от „Възраждане“ буквално се изключиха от темата. Костадинов извади тетрадка и извика на последния ред красавицата. Според запознати Костадинов нарочил Галунова за предател още преди няколко месеца. Всичко стартирало след посещение на хубавицата в кабинета на Кирил Петков. Тя помолила за среща премиера, за да осигури пари за исторически обект във Велико Търново.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ