Независимата депутатка Гунчева живее в личен ужас! Внимава с мъжете, за да не се окаже… роднина

payimage-517065

Елена Гунчева никога не може да бъде сигурна, че не е родила от роднина!

Депутатката Елена Гунчева изживява голяма драма в личен план. Тя и до днес не може да се отпусне с никой мъж, защото винаги се чуди дали има роднинска връзка с него.

Както е известно, адв. Гунчева е осиновена през 1971 г. Само след 3 години осиновителят й умира и на погребението му Елена разбира от осиновителката си, че са я осиновили, като я нарича „хранениче“.

От този миг животът на настоящата независима депутатка вече не е същият. Тя започва да вижда свои роднини във всеки един човек.

Това е причината любовните й връзки да се броят на пръстите на едната ръка. Гунчева постоянно се страхувала да не си легне с някой брат или братовчед и затова стояла на сухо с години.

Тя все пак става майка, но на по-късен етап, чак след като е преминала 35 г. И до ден днешен обаче адвокатката не е сигурна, че синът й не е плод на извратен секс, а именно между брат и сестра или между братовчеди.

Бившото протеже на Костадин Костадинов е категорична, че няма да спре да търси истинските си родители. Само така може да спре кошмарът й да вижда във всеки мъж, с когото си ляга, свой брат.

Източник: „Минаха години“, Bairak.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ