Даниел Митов: Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка. Безпомощни, некомпетентни…

Даниел Митов

„Ние сме заявили какво правим с втория мандат. Утре от Бургас ще имате новини лично от г-н Борисов, от лидера на ГЕРБ, за това как вървим напред“. Това заяви пред журналисти в парламента зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Коментарът му идва минути, след като от Гърция премиерът Кирил Петков обяви, че „Продължаваме Промяната“ връщат мандата тази вечер.

„Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка. Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко, до което се докоснаха. Логичен завършек на правителство, което не знаеше какво прави, нехомогенно, без каквато и да е била спойка, събрано само от някакви финансови и корупционни интереси“, коментира Митов.

На въпрос дали в ГЕРБ са обсъждали подкрепа на трети мандат, ако например бъде връчен на „Демократична България“, той отново подчерта: „Казах, утре от Бургас г-н Борисов ще разкаже оттук нататък какво правим“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ