Калин Сърменов плаши с бой младия си колега Филип Буков! Скандалът е огромен (СНИМКА)

калин сърменов

Скандалът между Калин Сърменов и младия актьор Филип Буков ескалира в последните дни. Шефът на Сатирата плаши с бой колегата си, а в социалните мрежи хората се разделиха на враждуващи лагери – в подкрепа на единия, или в подкрепа на другия.

Сърменов си позволи да оплюе звездата от сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“, но не бе готов на ответния удар на Буков и огромната хейтърска вълна, която го заля в подкрепа на мачото, предава show.blitz.bg.

Калин Сърменов открито заяви, че Филип Буков и Стефани Ивайло са бездарни актьори. По-късно двамата актьори си размениха остри реплики в социалните мрежи, а последните думи на Сърменов накараха дори негови привърженици да се почувстват засрамени.

„Пък си позволява и да говори. Здрава тояга трябва“, пише Сърменов след нападките на Буков. „Да плашиш боксьор с бой, е като да плашиш проститутка със секс! Много ще се радвам да се засечем и да видя на живо дали е така смел господинът“, отвърна му звездата от „Татковци“, който е сочен за новия сексимвол в българското кино.

„След злобата, простотията и арогантното поведение, историята показва, че идва ред на заплахите -крещяща форма на отчаяние и безсилие….много жалко“, гласи един от коментарите в мрежата по повод най-новия светски скандал между известни актьори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ