Нанков: „Хемус“ катастрофира в Промяната. И лъжите на Промяната катастрофираха в „Хемус“

Николай Нанков

„Тази новина не просто потвърждава тезите ни, че атаките на Промяната са били изцяло политически. Не само показва, че дори когато Промяната продължи, под нейно ръководство АДФИ не откри нарушения по “Хемус”“. Това коментира във фейсбук бившият регионален министър и депутат от ГЕРБ Николай Нанков по повод новината „АДФИ не откри никакви нарушения при строителството на „Хемус“.

„Тази новина е доказателство за нещо много по-важно, което всеки политик трябва да помни всяка минута – че когато си фиксиран да злепоставяш опонента си, потърпевши винаги, винаги са българските граждани.“, подчертава Нанков.

„Защото по нашите разчети днес “Хемус” щеше да е подминала Ловеч и да се гради към Велико Търново. А през 2024 г. щеше да е готова от край до край. Изцяло, при спазване на правилата и законите. А какво получиха хората – политически спектакли. Зад зрелищата – провалени инфраструктурни обекти за милиарди. Които в крайна сметка ще струват много по-скъпо. Жалко за надеждите на Северна България. Жалко и за усилията на компетентната администрация на МРРБ и подопечните му структури, която работеше със сърце по този проект.“, казва в публикацията си той.

„“Хемус” катастрофира в Промяната. И лъжите на Промяната катастрофираха в “Хемус”. Но избирателите виждат. И помнят.“, завършва Николай Нанков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ