Уволнен за некадърност шеф на КАТ е един от чадърите на рецидивиста убиец Георги Семерджиев

георги семерджиев

Уволненият за некадърност шеф на КАТ – София Богдан Милчев, който днес се представя за лице и глас на т.н. Институт за пътна безопасност е сред „чадърите“ на покровителствения от МВР и пътната полиция убиец на две млади жени на столичния бул. „Черни връх“ Георги Семерджиев.

Това сочи справка в регистъра на актовете на татуирания рецидивист, в чиято в нощта на страшната трагедия се возеше т.н. служителка на Първо РПУ в София Симона Радева, а вътре бяха намерени полицейска лампа и полицейска палка, предава ПИК.

Богдан Милчев е назначен за шеф на КАТ през май 2011 г. от тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов и уволнен от поста през декември 2013 г. от вътрешния министър Цветлин Йовчев за несправяне с работата.

Първият акт за пътно нарушение на Семерджиев е съставен на 10 юли 2011 г. А през 2012 г. са му съставени цели пет акта. Съответно на 25 февруари, на 29 февруари, на 27 май и два акта на 16 май 2012 г. Последствия за нарушителя рецидивист под крилото на ръководения от Богдан Милчев КАТ няма.

Вярно, на 20 декември 2013 г. той е уволнен с мотивите, че ръководителите не са доволни от работата му, взаимодействието с главната дирекция и метода на управление на КАТ.

Преди това се появява информация, че срещу Милчев е образувано дисциплинарно производство, което обаче е спряно. А служители на КАТ-София подкрепиха уволнението му с писмо до вътрешния министър, задавайки въпросите дали той е информиран, че Милчев е постоянно на „спявка“ на „Позитано“ 20 при Кирил Добрев, който му е кум, „при неговия идол и гуру Ц. Цветанов“, както и в дома на бившия шеф на ДПС Лютви Местан, който също стана участник в трагична катастрофа.

В един момент Богдан Милчев се опита да влезе и под кожата на ГЕРБ, но там бързо разконспирираха интригантските му наклонности. Днес обаче уволненият шеф на КАТ се представя за супер експерт от гражданския сектор по състоянието на пътищата и причините за катастрофите, но вече с нови политически господари на принципа „аз ще бъдат с таз, която е на власт“.

Покрай това се оказва, че именно той е в дъното и на острия конфликт между експремиера Кирил Петков и ексминистъра на регионалното развитие Гроздан Караджов за парите за строителните фирми на пътища, който в крайна сметка събори и правителството на харвардските аферисти.

Т.н. „становища“, от които Петков се ползвал, за да злепоставя строителните фирми, да им спира парите и изобщо да дръпне шалтера на цялото пътно строителство в България, са именно на Богдан Милчев. Пътищарите веднага реагираха, че информацията, с която той залива абсолютно некомпетентния експремиер и точно толкова несведущия ексминитър на финансите Асен Василев, е изцкривена и манипулирана в посока и угода на тяхната мнима „борба с корупцията“ и желането им да изкарат предишните управляващи крадци и корупционери.

Справката за безнаказаните безчинства на Георги Семерджиев по времето, когато Богдан Милчев е оглавявал КАТ – София, а впоследствие е бил уволнен за некадърност, сочи, че разследването на разпънатия МВР чадър над среднощния убиец на двете млади жени на 6 юли 2022 г., трябва да започне още от времето, в което днешния шеф на т.н. Институт за пътна безопасност е оглавявал пътната полиция в столицата и не е взел никакви мерки срещу нарушителя рецидивист.

По повод на трагедията, причинена от Семерджиев, Богдан Милчев обяви, че „Това е възможно, когато няма държава“. А след неговото уволнение от КАТ за некадърност и сегашното му присъствие като „експерт“ по състоянието на пътищата, даващ акъл на експремиера Кирил Петков и предизвикал страшния конфликт между властта и строителните фирми от пътния бранш, който разтури четворната управляваща коалиция и в крайна сметка тя падна от власт.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ