Лена на нож със свекървата – невероятен екшън в семейството на „баджанака“ Миро Иванов

лена бориславова мирослав иванов

Лена Бориславова и майката на годеника й Мирослав Иванов са се смразили в последните месеци, през които около юристката бушуват интимни скандали, пише ПИК.

Свекървата на Бориславова се чувствала посрамена от коментарите и писанията по адрес на нейната снаха и се отдръпнала от нея, издават хора от Ямбол, където Димка Иванова е видна общинарка с дългогодишен стаж.

В малкия град, откъдето са Мирослав и семейството му, всички говорели за Лена и я наричали дори в присъствието на нейната свекърва „любовницата“ на Кирил Петков, след като миналия месец излезе скандалният клип, от който се вижда как Петков и Бориславова се уединяват в апартамент под наем в столицата, а докато Лена отключва вратата, той я опипва по задните части.

Именно пикантното видео съвсем развалило отношенията между свекърва и снаха, които допреди това се разбирали отлично, редовно прекарвали време заедно и дори ходели вкупом по почивки в далечни и екзотични страни като Египет.

От няколко седмици насам двете дами не си разменят суперлативи по адрес една на друга и в социалните мрежи, където назад в годините са си правили публични комплименти и дори са се снимали заедно. Близки до семейството на Мирослав Иванов издават още, че неговите родители Димка и Николай не били във възторг, че толкова време двамата с Лена така и не минали под венчилото и не създали общо поколение. Бориславова и Мирослав са двойка още от студентските си години, като и двамата са следвали право в един випуск и са се дипломирали по едно и също време, макар той да е с 4 години по-голям от нея.

Сгодени са още от 2014 г., когато Лена получила годежен пръстен с голям букет от червени рози, но бързо и минал меракът да го носи и откакто изгря на политическата сцена, бижуто не красеше ръката й, а събираше прах в дома й. Едва след като гръмна скандалът с интимното й видео с Кирил Петков, тя нахлузи пръстена и се появи с него в Народното събрание, развявайки го пред камерите на репортерите.

Свекървата на Лена отдавна ги убеждавала с Мирослав да станат родители, защото неговата по голяма сестра вече имала две дечица. Бориславова обаче упорито се дърпала от идеята и предпочитала да си живеят на семейни начала без ангажименти в общия им апартамент в София, който купили с кредит на името на двама им през 2019 г. Хора от обкръжението им обаче се съмняват, че те съжителстват по-скоро като съквартиранти, а не като влюбена двойка. Говори се, че Мирослав все още имал силни чувства към амбициозната брюнетка и понасял трудно комплицираната ситуация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ