Пълна мистерия: Вдън земя потъна бизнесменът, обвинен за източване на НОИ

съд пловдив

Стефан Грозев, който е подсъдим за източване на НОИ чрез фалшиви болнични заедно с ортопеда д-р Георги Кръстев, потъна вдън земя. На поредното заседание по делото днес той не се появи. На предишния опит за старт на разпоредителното заседание Грозев напусна залата по никое време и заяви, че трябва да пътува. След това изчезна безследно. Съдията по делото промени мярката му гаранция от 5000 лв. на задържане под стража. От онзи момент до ден днешен, вече месец и половина, полицията го издирва, но без успех.

„Нямам никаква представа къде може да е. Като негов адвокат още не мога да си обясня действията му. Всичко това много ще утежни положението му“, коментира пред „Марица“ адв. Таня Чечкова и обобщи, че ситуацията е абсурдна.

Ако Грозев бъде открит, веднага ще влезе в сила мярката „задържане под стража“ и ще бъде приведен в пловдивския арест.

Адвокатката обясни, че днес делото е отложено за 28 юли заради отсъствие на съдия. Тогава ще бъде направен пореден опит за провеждане на разпоредително заседание. Но ако Грозев остане неоткриваем, процесът отново ще бъде преместен за друга дата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ