Бившата на Семерджиев в истерия: Отвлечен е! Сигурно някой му е сложил наркотик

георги семерджиев

Бившата на Георги Семерджиев – Вероника Никифорова, която е носителка на титлата „Мис Силикон“ за 2017 г., проговори за тежката катастрофа на бул. „Черни връх“ в столицата.

Тя усилено защитава версията, че Георги наистина е бил отвлечен в онази нощ и целият случай е бил с цел да му бъде навредено. Включително допуска, че е възможно Семерджиев да не е взел съзнателно наркотици, а „някой да му е сложил нещо“.

Ето какво бе изявлението ѝ пред GlasNews: „Съболезнования към семействата на момичетата! Да, можеше и аз да съм на тяхно място, но можеше и да е синът на някой политик, депутат или бизнесмен да е на мястото на Георги. Тогава мисля, че нямаше да има такава гласност. По повод катастрофата – не знам какво се е случило в нощта. Последно съм се чувала с Георги преди около 15 дни. Мога само да кажа, че обичаше да спортува… Не знам съзнателно ли е употребил наркотик или някой нещо му е сложил. Има версия и за отвличане, която не е изключена, защото Георги имаше проблеми в работата си с бивши негови съдружници“.

Вероника допълва още, че тя лично е била с Георги в Цюрих и че швейцарската му книжка не била фалшива. Тя призовава хората да не обвиняват Георги и че адвокатът му ще направи всичко възможно да бъде изяснено максимално деянието и дали то е извършено умишлено от Семерджиев. Никифорова завършва изявлението си с думите: „Георги, с теб сме“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ