Добрев към властта в оставка: Нечестно ще е да оставите Радев да разчиства вашите бакии

payimage-515541

В България трябва да бъде въведен ограничителен режим. Топлофикация ще поддава ли топла вода на гражданите, какво се случва. Този проблем е и в бъдеще, какво ще правим през август, септември, Да не говорим октомври и ноември, а декември ще бъде тежко. След септември, а и следващите години изобщо, ще е трудно. Това каза от парламентарната трибуна Делян Добрев от ГЕРБ, докато прочиташе декларация от името на най-голямата опозиционна партия.

„Ще бъде изключително нечестно да си тръгнете и оставите президента да разчиства вашите бакии“, допълни още той.

За догодина, освен азерския газ, друг газ няма. 2/3 от консумацията на газ в България трябва да бъде ограничена, ако не бъдат предприети спешни мерки, смята депутатът от ГЕРБ.

„Кажете къде е газът за следващите месеци, защо Той стана по-скъп, вместо по-евтин. Защо не внесоха пак прогноза за цената на газа. При вас цената скача всеки месец с 20-30 процента. Това е хаосът, който забъркахте в енергетиката. До последния момент нашите предложения баха отхвърляни, но ако не беше опозицията, какво щеше да стане“, попита Добрев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ