Христо Иванов сабу гащите: Ще реализираме третия мандат! Ясно е, че ,,Промяната“ ще помага

Христо Иванов

Ако дойде при нас третият мандат, ще се опитаме да го реализираме, коментира в кулоарите на парламента лидерът на ДБ Христо Иванов. Според него в преговорите е нужен малко по-диалогичен подход и уважение към всички участници.

„Трябва да се търси някаква реконструкция на това мнозинство, на базата, на която да се реализира третия мандат. Трябва да намерим начин може би чрез промяна на формулата, изобщо начина на водене на преговорите, на комуникация и на взимане на решенията, да опитаме в рамките на досегашното мнозинство, да намерим нова конструкция“, заяви Иванов.

„Би могло да помогне леко оттегляне на лидерските политически фигури от лидерските места в кабинета, за да намалим усещането, че кабинетът е парцелиран“, коментира Иванов. Според него третият мандат трябва да бъде нещо като втори опит за първия мандат. По думите му трябва да е ясно, че „Продължаваме промяната“ трябва ще имат доминираща роля, защото осигуряват най-много от гласовете и те са спечелили изборите.

Съпредседателят на „Демократична България“ обърна внимание за пореден път, че за България не е добре да се ходи на избори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ