Екшън в БСП! Невиждан шамар за Корнелия Нинова – младежи си хвърлиха партийните книжки

нинова

Представители на Младежи БСП от Враца пристигнаха преди минути в офиса на партията в областния град, съобщава ПИК.

Те са дошли, за да оставят партийните си книжки и да напуснат партията.

Това се случва само няколко дни следи частичните избори във врачанското село Лиляче. Припомняме, че след дългогодишно управление в селото на кметове на БСП, за първи път в неделя изборите бяха спечели от 25-годишната Вероника Цанова от ГЕРБ.

В понеделник в селото отиде лично лидерът на ГЕРБ Борисов, а от включването му на живо стана ясно, че младата кметица е била подкрепена дори от младежите на БСП във Враца. Самите те признаха, че предишните кметове на социалистите в Лиляче не са направили нищо и затова застават зад Цанова.

Инициативата бе водена от Росен Петков /Малкия Гуньо/, който бе кандидат за кмет на врачанското село Лиляче.

„Младите ме подкрепят. БСП водеше политика да съсипе мен, вместо да обърне внимание на кампанията си, но ние сме млади, независими и не се отказваме. Тези хора са мои съмишленици и са тук, за да ме подкрепят.“

Росен Петков заяви, че БСП предава младите си членове, което няма да бъде допуснато повече. Това бе и причината за днешната демонстрация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ