Драма в Дупнишко: Майка заряза 10-дневното си бебе, а бащата предприе нещо фатално

Линейка, Полиция

Баща на 10-дневно бебе се опита да сложи край на живота си, като се простреля в главата с газов пистолет. Драмата се разиграла в понеделник в късния следобед в дупнишкото село Дяково.

Младият мъж решил да сложи край на живота си, след като жената, която го е дарила със син, го напуснала и оставила 10-дневното им бебе на грижите на него и майка му, уточнява Struma.bg.

Под огромен стрес той се напил, извадил газовия си пистолет, опрял го зад едното си ухо и стрелял. Патронът пробил черепа му. Свидетели на опита му за самоубийство станали баща му и сестра му, които се опитали да го разубедят да не посяга на живота си и че всички ще му помагат да отгледа детето. Въпреки молбите им той натиснал спусъка.

Близките му потърсили помощ на тел 112. От главата на мъжа шуртяла кръв. Линейка на Спешен център – Дупница пристигнала за броени минути до с. Дяково. Прострелялият се мъж е настанен в болница.

„Няма опасност за живота на самопрострелялия се пациент. Аз участвах в операцията. Патронът е пробил черепа му, но не е засегнал мозъка”, заяви хирургът д-р Б. Дашков.

На място са пристигнали и криминалисти от РУ на МВР – Дупница. Образувано е досъдебно производство по случая. Разпитани са близките на младия мъж за случилото се.

От показанията им е станало ясно, че той изживява тежко бягството на жената, с която живеел на семейни начала и се притеснявал как ще се справи с отглеждането на бебето.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ