Маги Халваджиян стана за мезе, Кремена му стъпи на врата: Искам да водя зверски битки!

Маги Халваджиян, Кремена Халваджиян

Нежната половинка на семейство Халваджиян винаги е показвала силен характер, но след това нейно признание феновете на продуцента определено го съжалиха.

„Без битки нищо не ми се получава. Много съм чувствителна на тази тема. Колкото Маги става все по-дипломатичен и уравновесен, аз ставам обратното”, споделя пред „На кафе” стилистката и арт директор Кремена Халваджиян.

„Все по-малко търпимост имам към нередности. Голям борец за правда съм. Много ми е трудно. Дори когато отивам някъде с настройката, че няма да се ядосвам, не мога. Всичко ми минава през душата и сърцето, много дни не мога да спя”, споделя още тя.

В момента тя е обсебена от историята и културата на викингите и това личи в стила ѝ, пише fakti.bg.

„Наскоро изгледах сериалите за викингите, бях влюбена. Продължих с „Последното кралство”. Към момента, който преживявам, това точно описва състоянието ми. Искам да съм въоръжената жена воин и да водя битки зверски. Така или иначе ги водя. Този дух и тази емоционалност много ми допаднаха”, признава тя.

По повод 14 юли – Националният празник на Франция, Кремена Халваджиян е планирала да пресъздаде духа на Франция.

„Това е една идея на мои много близки приятели от детството. Искаме да създадем традиция да празнуваме националните празници на различни страни от света. Има и доста екзотични страни. На 14 юли е националният празник на Франция и ние ще пресъздадем духът на Франция. Цял ден ще има френски вкусотии за хапване – стриди, пастет, охлюви. Ще има аниматор за децата. Ще има и френски напитки. Ще има шампанско ъгъл”, сподели Кремена Халваджиян.

„Ще има много игри, награди. Ще има турнир по петанг. Вечерта ще пее група на живо, само френски песни ще има”, споделя още тя.

„Където и да отида, се вманиачавам в местните неща. Купувам всички сувенири, които видя. Събирам и малки пепелници от всяка държава”, признава стилистката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ