Скандално! Служител на МВР поруга честта на пагона по изключително грозен начин

полиция

Безпрецедентен случай в полицията в Благоевград. Полицай от Първо управление на МВР конфискува“ телефон, който му бил предаден от гражданин, намерил изгубената вещ. Случаят е от преди няколко дни. Полицаят бил дежурен на входа на ОД на МВР, когато се явил благоевградчин, заявявайки, че е намерил телефон.

Вместо да съхрани и предаде телефона по надлежния ред полицаят го прибрал занесъл го у Дома си и не казал на никого за случилото се, съобщава Struma.com.

Два дни по-късно обаче в първо управление се явил собственикът на телефона, който подал жалба, че го е загубил.

Полицаите започнали търсене, съвместно с мобилния оператор, към който е включен апарата и се оказало, че телефонът е на адреса на служителя на Първо управление. Така лъснала кражбата и полицаят изпаднал в “ небрано лозе“. Незабавно е образувана дисциплинарна проверка, която е към своя край.

Действията на полицая са доказани и той ще бъде дисциплинарно уволнен. Оказа се, че е съвсем нов служител, на работа е от преди по-малко от година. По старите служители са потресени от случилото се, което е прецедент в местната дирекция. Ще съобщим името му малко по-късно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ